Werkwijze om de juiste remedies te vinden


  Op deze site vind je simpele handvatten om jou te helpen straks weer lekker in je vel te zitten. Hoe je de site kunt gebruiken staat hieronder beschreven.

Bloesemremedies

Een groot deel van de site is gewijd aan de Bachbloesems. Er zijn diverse manieren om zelf te ontdekken welke remedies jou kunnen helpen je emoties beter in balans te krijgen:

  1. Via de knop Foto's vind je een overzicht met foto's van alle bloesemremedies. Neem de tijd om alle foto's op je in te laten werken en selecteer de foto die jou het meeste aanspreekt.

  2. Via de knop Wensenlijst vind je een lijst met transformatiepunten. Ga na welke punt je als eerste wilt verbeteren en klik op de link.

  3. Via de knop 7 Groepen vind je een overzicht van zeven groepen (hoofd)emoties. Bepaal aan welke emotie je het eerste wilt werken. Zoek in die groep de bloesemremedie uit, waarvan de werking jou het meeste aanspreekt en klik op het nummer in het midden.

  4. Via de knop Elementen vind je vijf groepen van elementen. Elk element is gekoppeld aan organen met diverse bijbehorende emoties. Selecteer het element, waarin je een verbetering wenst. Laat de foto's op je inwerken en klik op de foto die jou het meeste aanspreekt.

  5. Via de knop Bloesems vind je een alfabetische lijst van de 38 Bachbloesems. Selecteer een remedie op naam of mini-foto en klik op de link.

Lees vervolgens de beschrijving van de gekozen bloesemremedie. Je kunt de procedures combineren en herhalen tot je het gevoel hebt al jouw remedies te hebben gevonden.

Kom nu in actie en verbeter de kwaliteit van je leven

Je zult merken dat het rustig bekijken van de foto's vaak al een verbetering geeft op emotioneel vlak. Om dit effect duurzaam en nog krachtiger te maken kun je de bloesemremedies daadwerkelijk gaan gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar bij reformzaken e.d.

Coaching

Kom je er zelf niet uit: geeft niets. Je kan een afspraak maken voor persoonlijke coaching in Praktijk Te Lintelo in Den Haag of Oudenbosch via www.praktijktelintelo.nl. Het volgen van een Workshop behoort ook tot de mogelijkheden.