Workshops


  Jane te Lintelo geeft diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Drijfveer is haar ontdekking wat zij moeiteloos doet en waaraan zij innerlijk zoveel plezier beleeft: het op een simpele en speelse manier mensen verwonderd laten staan over de energie van natuurkrachten en de wisselwerking hiervan op hun eigen potentieel. Dit alles in relatie tot ’goede voeding in ruime zin’: hoe voed je je lichaam, je emoties en je denken op een positieve manier.

 

In de workshop Bachbloesems (Schoonheid van binnenuit) worden drie afzonderlijke thema’s behandeld, waarbij bloesemremedies worden ingezet ter ondersteuning van het proces.

In de workshop edelstenen kan men kennismaken met de kracht van edelstenen en wordt tevens uitleg gegeven over de edelsteenremedies uit Alaska.

In de workshop kinesiologie (spiertest, de zogenaamde O-ringtest), leert men voeding, supplementen en andere producten uittesten voor zichzelf of een ander.
 

Van april tot juli worden er ochtend-natuurwandelingen georganiseerd in een natuurgebied,  met onderweg ontspannings- en bewegingsoefeningen.