Workshop edelstenen


  In deze workshop maak je kennis met diverse geneeskrachtige edelstenen en met de Alaska edelsteenremedies. Edelstenen maken deel uit van het mineralenrijk. De kwaliteiten van dit rijk zijn stabiliteit en structuur.

 
Edelstenen en edelsteenremedies werken als katalysator op het loslaten van opgehoopte stress en spanning, die vaak onbalans en onevenwichtigheid met zich brengen. De stress kan ontstaan zijn doordat men onzekere situaties of schokkende ervaringen heeft meegemaakt, zoals een operatie, reorganisatie, kwetsing, verwarring. Ook kan spanning zijn opgehoopt doordat men lange tijd emoties heeft onderdrukt, zoals irritatie, woede, depressie, ontrouw aan zichzelf.
 

Als iemand er naar streeft spiritueel te groeien en zich op het ‘licht’ af te stemmen, gebeurt het wel dat nagelaten wordt de behoeften van het lichaam te onderkennen. Hierdoor kan eveneens onevenwichtigheid in het fysieke lichaam ontstaan, waardoor een stabiele basis ontbreekt voor de spirituele ontwikkeling.
 

In al deze situaties kunnen edelsteenremedies worden ingezet om het lichaam zijn natuurlijke stabiliteit, evenwicht en weerstand tegen stress terug te geven. In deze workshop leer je op diverse manieren edelstenen en edelsteenremedies uit te zoeken, die jou kunnen ondersteunen in je transformatieproces.
 

Voor informatie over de workshop kan een e-mail worden gestuurd naar info@praktijktelintelo.nl.

 
De workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd.

Sugalite
Voor communicatie met eigen spirituele bron
Herkimer Diamond
Voor genezing op alle niveaus
Azurite
Voor geloofwaardig communiceren